Obra nova

Com a obra nova entenem aquelles feines que ens encarreguen, i que es treballa per arreglar i sobretot dissenyar un espai dels nostres clients el qual volen enjardinar. Aquestes tasques les realitzem tant si són d’interior com d’exterior.

PREPARACIÓ
En una primera fase ens agrada sentar-nos i parlar tranquilament amb el client per veure quines són les seves necessitas, les seves il·lusions per aquell espai i conjuntament realitzem una idea en comú amb el que volem que es transformi aquell espai. Ens agrada escoltar al client perquè ens transmeti quina idea o il·lusio vol aconseguir amb aquell lloc. Sense aquest pas tant important cap de les dues parts quedarà satisfeta.

PROPOSTA
Una vegada recollides totes les idees, s’intenta arribar a una proposta que compleixi les expectactives del client juntament amb l’opinió dels nostres tècnics.

EXECUCIÓ
Amb la proposta acceptada del client, es concreta una data per realitzar l’obra nova el més aviat possible. Intentant adaptar-nos als horaris que ens sol·licita el client i ajustant-nos a la disponibilitat del nostre equip de jardineria.